Orbán Viktor Kormányzóhoz

- kérem megosztani –
CIVIL NEMZETI ELLENÁLLÁS FELHÍVÁSA
ORBÁN VIKTOR KORMÁNYZÓHOZ
MAGYARORSZÁG DIKTÁTORÁHOZ

Kormányzó Úr!

KORMÁNYZÓ ÚR egy átmenet (interregnum) a demokratikus népakarat és a diktatórikus kormányzósága között. Átmenet és epizód az állami főhatalmat kisajátító állampártja útján kikényszerített önkényuralom és a demokratikus jogállam helyreállítása között. Ön idegen érdekek kormányzójaként Magyarországon önkényuralmi rendszert vezetett be, kollaboráns bábrezsimet hozott létre és nyolc éve populista jelszavakkal eladta a magyar nép, valamint vele békésen együtt élő államalkotó népcsoportok szabadságát és függetlenségét. Kossuth Lajos kormányzó a politikai elitet a nép mellé állította, bátran felvéve a harcot az idegen zsarnokság ellen. Orbán Viktor kormányzó a politikai elitcsoportját a nép ellenében szervezte meg és idegen hatalmi befolyások lakájává vált és eladta a magyar népet. Kormányzósága alatt nem volt elég a “pénz, nő, balalajka, kábszer” üzletek “hagyományos” profitja, hanem a letelepedési kötvények révén emberkereskedelemből is hasznot húzott. Aki elolvassa Hitler berendezkedését a hatalomba, nos nem tudja nem észrevenni a párhuzamot. Antifasiszta vagyok, ezért azt sajnálom, hogy befolyásos zsidó csoportok egyáltalán szóba állnak Önnel és nem tanulnak a nemzetiszocializmus felemelkedésének történetéből, annak nemzetközi és hazai tragédiájából.

ANTIDEMOKRATIKUS VÁLASZTÁSI RENDSZERE egy idegen test a magyar nép demokratikus hagyományainak egészséges szövetén. Az a választási rendszer, melyet matematikusokkal és informatikusokkal kidolgozott nem más, mint a 2014-es szavazási minta, amelyen 24% szavazattal is 2/3 többséggel kormányzott az országgyűlésben. A 2014-2018 között a választási antidemokratikus rendszert tovább fejlesztette és most 2018-ban hiába szavazott az ellenzékre és kormányváltásra a választópolgárok többsége, ez soha nem tud érvényesülni, mert az antidemokratikus választási törvényükkel kisebbségi szavazat aránnyal is 2/3-os többséget szereznek a parlamentben. Újraszámolhatják a szavazatokat, de ezzel a választási törvénnyel felesleges újra választásokat tartani.

KORMÁNYZÓNAK MENNIE KELL. Ez a civil nemzeti ellenállásunk politikai véleménye. Ön meghonosított egy kaszinókapitalizmusból és állami bűnözésből élő klientúra hűbéresi rendszert, amely kivonta magát a törvények alól. A békemeneteik olyanok, mint Mussolini fasiszta római masírozása. A holdudvar is megél a korrupciójukból. A magyar adófizetők Brüsszelen keresztül visszaérkező uniós finanszírozását is saját szoftvereik osztják szét.

KORMÁNYZÓRA NINCS SZÜKSÉGÜNK. Önök ha bölcsek, akkor most nemzeti kerekasztalt hívnak össze a nyilvánvaló alkotmányos válság miatt és a választópolgárok szavazat paritáson alapuló új demokratikus választási törvényét meghozzák, egyidejűleg lemondanak és átadják a hatalmat egy ügyvezető-szakértői kormánynak, továbbá kinevezik a rendvédelmi szervek és titkosszolgálatok élére a nemzeti szárny elkötelezett képviselőit.

ÁLLAMPÁRTJUKAT, melyet bolsevik titkosszolgálati módszerekkel építettek fel és tartanak fenn, nos nézetünk szerint a hatalom kisajátításának alkotmányos tilalma megsértése miatt fel kell oszlatni.

Érd, 2018. április 18.

Jog és Igazság Mozgalom Civil Társaság
Civil Nemzeti Ellenállás – Kossuth-hálózat
Dr. Kriston István alapító és törvényes képviselő
Honlap: www.jogesigazsag.hu
Email: jogesigazsagmozgalom@gmail.com