“DEEP STATE” – 2019″

DEEP STATE
ORBÁN KEZÉT A HÁTTÉRHATALOM ELENGEDI
A MÉLY ÁLLAMI ÖSSZEESKÜVÉS VÉGJÁTÉKA

DEEP STATE – MÉLY ÁLLAMÚ HÁTTÉRHATALOM, így hívják magában az USA államában is azt a hatalmat, amely a világ kormányai és az Amerikai Egyesült Államok kormánya felett is hatalmat gyakorol. A belső mély hatalom magában az államon belül a hírszerző szolgálatok, katonai, biztonsági, igazságügyi és szervezett bűnözés magas szintű elemeiből állnak. A külső mély hatalom pedig az államok felett álló nemzetközi háttérhatalom, amelynek két jelentős irányzata a világ térségei és erőforrásai felett kormányzó, de a nemzetközi politikában ugyanúgy jobboldalra hajazó Trilaterális Bizottság (Rockefeller-Kissinger-Bush-Csoport), amely a nyersanyag forrásokat és a multinacionális vállalatokat igazgatja és létezik a baloldali politikát befolyásoló Bilderberg-Csoport (Rothschild, Soros és társai), amely főként a pénzügyi szervezetek útján fejti ki befolyását az államokra. Az hogy ez így van példa rá, hogy napirenden van a háttérhatalom támadása a republikánus (jobboldali) Trump amerikai elnök ellen és hasonlóan Orbán ellen is. A két háttérhatalmi irányzat ketté osztódása látszólagos, mert mindkettő a Bilderberg-Csoportban egyesül, így a világ valódi háttérhatalma és világkormánya a Bilderberg-Csoport. Úgy néz ki, hogy a Bilderberg-Csoport Orbán kezét elengedi és elitváltás készülődik. Orbán külpolitikája létrehozta ugyan a Trilaterális Bizottságnak megfelelő nemzetközi orientációkat (Európa, Ázsia, Kína, Közel- és Közép-Kelet) és belpolitikailag ezt kiszolgáló totális autokráciáját és ezzel az olasz, brazil, magyar szélsőjobboldali diktatúrák sorába lépett. Bilderberg-Csoport azonban a liberális demokráciák rendszerét favorizálja, amely a liberális piacgazdaságon és jogállamon keresztül biztosítja a pénzügyi folyamatok ellenőrizhetőségét, ez a világkormány működtetésének elengedhetetlen feltétele. Azonban a kádárista posztszocialista állambiztonság alapjain szervezett orbánista magyar P2 (Propaganda) páholy olyan öntörvényű mozgásokba kezdett, amely Európa botrányává vált. Hiába hozta létre a Trilaterális Bizottság pl. az olasz P2 páholyt (1978), vagy a chilei P2 páholyt (1974), ezek a diktatúrák Európában mindig is szalonképtelenek voltak és széles népi ellenállást indukáltak, amely Bilderberg pénzügyi intézményrendszerét is rengették. Orbán egyelőre a Trilaterális Bizottságot preferáló izraeli (Netanjau) és orosz (Putyin) jobboldal támogatását élvezi, de a Bilderberg-Csoporton belül a politikai törésvonal már kialakult, azt a Bilderberg más kormányzat hatalomba juttatásával fogja megoldani.

HAZAI TÜNTETÉSEK a fenti külpolitikai és külgazdasági áramlatokba helyezve érthetők csak meg. Két szcenárió lehetséges. A jobboldali kormányzaton belül Orbán-Pintér kiválik és szélsőjobboldali alternatívát, még erősebb nacionalista politikai tömörülést hoz létre vagy egyszerűen menniük kell és belső elitváltás (pl. Navracsics, Lázár) jöhet, ezzel a jobboldali hatalom konszolidálja magát és Bilderberg Európája megerősödik. A másik szcenárió a rendszerképző ellenzék tüntetésekkel, sztrájkokkal, blokáddal kikényszeríti az elitváltást és rendszerváltó folyamat indul be. Az utóbbi változatnak vagyunk szemtanúi. A magyar nép azonban megosztott, mivel a nacionalista NER nép-nemzeti vonala jelentős támogatottsággal rendelkezik a társadalomban, amely egyes társadalmi csoportokat úgy helyezett kedvezőbb helyzetbe, hogy azt másoktól elvette, ehhez képest az állam kirablása (uniós források kimenekítése az országból) már csak hab a tortán.

CIVILEK MEGINT NÉZŐK vagyunk, mivel a politika az elitváltással van elfoglalva, a munkavállalókat érintő rabszolgatörvényen kívül más sértett társadalmi csoportok követeléseiről – közte a devizakárosultak kárpótlásáról egyelőre szó nincs -, nem beszélve a józan többség demokráciát, jogegyenlőséget és jogállamot, köztársaságot igénylő követeléseiről. Nekünk civileknek egyelőre úgy néz ki nincs terünk, az csak akkor lesz ha magunk azt kivívjuk. A civilek fellépése jelenleg erősen pártpolitikai színezetű, az ellenzéki egységbe tagolódik, ott szakszervezet, civil szervezetek ezerszínű virágait látni, de mégis van olyan érzése az embernek, hogy megint bársonyos forradalom készülődik, megint ellopják a rendszerváltást úgy, ahogyan az 1989-ben történt. De ne adjuk fel, mert minden rendszerváltó társadalmi mozgalom általában túl szokott terjedni a pártpolitika által lekorlátozott céljain. Ezért kívülről lehet támogatni az ellenzéket, de harcosan kell követelni a saját érdekeinket, ezért a 2019. január 11. péntek 12:00 órára és ezt követő minden péntek 12:00 órára meghirdetett deviza kárpótlási petíciózást (petíció sorban álló benyújtása) a Fidesz központi székházánál és aki nem tud ide jönni, az a Fidesz lakóhelyéhez legközelebbi irodájánál tegye meg. Egyelőre ez a petíciós ellenálláson mérjük meg magunkat. Azután operatív javaslatom is lesz, ezt a Fidesz központi székházához hozzám csatlakozókkal tudom majd személyesen megbeszélni. Devizaharcosok helyzet van, a facebook “papírkardjával” a devizaharcosok forradalmát nem lehet megvívni, A fronton mindenkire szükségünk van, tegyél magadért, mert ha nem, úgy a rendszerváltás mozinézője maradsz.

RENDSZERVÁLTÁST ÉS DEVIZA KÁRPÓTLÁST KÖVETELÜNK (!) Hallgasd a forradalmunknak a “zene” ablakban is feltöltött “A magyar átok” című dalát, töltődj fel vele, devizaharcosok így induljunk együtt bátran és merészen a rendszerváltás frontjára.

Istennel a hazáért és a szabadságért (!)

Dr. Kriston István
Civil jogvédő állampolgár

Petíciós Kártalanítási Közösségek alapítója
Honlapunk: www.jogesigazsag.hu
Petíciós Közösségek létrehozásának bejelentése
Email: jogesigazsagmozgalom@gmail.com