“Dr. Orbán Viktor pártelnökhöz”

Címzett:
Dr. Orbán Viktor
Fidesz elnöke

Tárgy:
Fidesz székház és országosan minden irodája deviza kárpótlási petíciózása 2019. január 11. péntek 12:00 és minden péntek 12:00

Tisztelt Pártelnök Úr!

DEVIZAHARCOSOK, mint a jelenleg is folyamatosan szaporodó és országosan már 347 Petíciós Kártalanítási Közösséget, ezzel mintegy 1.000 devizakárosultat tömörítő közösségünk tagjai az Alaptörvény XXV. cikkén nyugvó és ide is csatolt piackonform “Deviza Kárpótlási Törvényjavaslat” irományunkat 2019. január 3. napján 210 devizakárosult állampolgár aláírásával ellátva elektronikusan benyújtottuk az Országgyűléshez [dr. Kövér László elnök, dr. Hende Csaba alelnök, dr. Kocsis Máté frakcióvezető, dr. Harrach Péter frakcióvezető, Bánki Erik a Gazdasági Bizottság elnöke, dr. Vejkey Imre az Igazságügyi Bizottság elnöke, és a mai napon Jakab Péter a Jobbik képviselőjéhez, mint a Törvényalkotási Bizottság tagjához is].

2019. JANUÁR 11. PÉNTEK 12:00 órakor és MINDEN PÉNTEK 12:00 órakor a Fidesz központi székházánál és a párt országosan ide csatolt valamennyi irodájánál a petíciós kártalanítási közösségeink tagjai a petíciót sorban állva átadjuk azért, hogy a párt, mint kormányzópárt központi hivatala és országosan valamennyi irodája juttassa el azt valamennyi országgyűlési képviselőjük, hogy azt tárgyalják és vegyék tárgysorozatba.

DEVIZAHARCOSOK ORSZÁGOS HONLAPJÁN www.jogesigazsag.hu tájékozódhat a civil szerveződésünkről és nem hagyunk kétséget afelől, hogy Önök az ügynökökkel szétvert deviza érdekvédelem új formációjával találják szembe magukat.

DEVIZAHARCOSOK vagyunk, azzá lettünk, elég volt az ígéretekből és a devizások megmentése hazugságából, akiket megmentésük ellenére tömegesen kilakoltatnak otthonaikból.

DEVIZAHARCOSOK IS A RENDSZERVÁLTÁSÉRT küzdünk, e tekintetben támogatjuk az országos megmozdulásokat ki-ki szimpátiája szerint, de és azonban a devizaharcosok a rendszerváltoztató küzdelem asztalánál magunknak is széket követelünk. nem fogják megint mint 1989-ben az elit bársonyos forradalmával ellopni a demikráciát és jogállamot követelő rendszerváltó küzdelmünket és benne a devizaharc követeléseinket, amiről jelenleg szó sem esik. Teszünk róla, hogy ez ne így legyen.

DEVIZAHARCOSOK teszünk a deviza érdekvédelem eddig kialakított és ellenőrzött rendszerére, 2019. január 11. napját jól jegyezze meg, innen kezdve nem a facebook “papírkardjával”, hanem tömeges petíciós sorban állással lépünk fel.

DEVIZAHARCOSNAK MI CSAK AZT ISMERJÜK EL, aki Petíciós Kártalanítási Közösségét a saját devizaalapú szerződésenként érintett adósokból létrehozta és a Deviza Kárpótlási Petíciót aláírta és beküldte, továbbá megjelenik a devizaharcos rendezvényeinket, mindenki más műkedvelő és lájkoló ebben a harcban.

PÁRTELNÖK úrnak ezzel a levéllel azt üzenem, hogy ha van ideje és bátorsága tőlem ezt a petíciót 2019. január 11. péntek 12:00 órakor a pártja központi székházában lévő központi hivatalában átvenni, akkor “bátor” ember, ha nem akkor 10 azaz tíz éve testőrök mögül és páncélingben meri nekünk öntömjénezni magát, eljött hát az idő, hogy a devizaharcosokat ültesse le a pártszékháza asztalához és ahogy illik kínáljon meg bennünket egy ásványvízzel vagy meleg teával, gondolom jut rá a büdzséjükből bőven és beszélgessen el velünk arról a lakásrablásról, amihez pártja nevét és szavazatait adta. Eljött az idő, hogy kárpótolják a devizakárosultakat, akik a devizaharc három feltétele (1) tőke, (2) tudás, (3) befolyás közül nyomásgyakorlással fogjuk elérni a befolyásunkat azért, hogy bennünket is a jog és igazság asztalához ültessenek.

Válaszát várom!

Tisztelettel:

Dr. Kriston István
Civil jogvédő állampolgár
[ügyvéd, európajogi (pénzügyi) szakjogász]
Petíciós Kártalanítási Közösségek alapítója
Devizaharc Országos Honlap www.jogesigazsag.hu alapítója
Email: jogesigazsagmozgalom@gmail.com