Február 27.

MEGHÍVÓ
JOG ÉS IGAZSÁG MOZGALOM
évi rendes társasági gyűlésére

Tisztelt Tagtársak!

Nyitólevelünkben reményeimet fejeztem ki, hogy a 2016. év a törvényes működését fenntartó társaságunk nyilvános és hatékony színre lépésének éve lesz minden olyan – közte a devizajogi – kérdésben, amely a demokratikus jogállam helyreállítására irányul. Ezt továbbra is irányadónak tekintjük.

Tájékoztatom a tagtársakat, hogy 2016. február 27. (szombat) 10:30 órakor Érd, Dávid u. 4. (Festal Étterem- és Rendezvénycentrum) tartjuk évi rendes társasági gyűlésünket, amelyre ezúton valamennyi tagtársunkat meghívom. A társasági gyűlés nagy horderejű napirendjei az alábbiak:

1. Jog és Igazság Mozgalom felhívása Magyarország Kormányához, Törvényhozásához, Igazságszolgáltatásához, amelyben a devizahiteles lakosság és családok jogaitól és vagyonától történő megfosztására irányuló – részleteiben is kifejtendő – államjogi diktatúrával történő polgári engedetlenségre szólít fel. Az államjogi diktatúra a fináncoligarchia, a migráció és háborús készülődés (Európa újrafelosztása, Közép-Kelet-Európa háborús korridor létrehozása) nagyhatalmi szolgálatába állt.

2. Jog és Igazság Mozgalom felhívása Állandó Devizahiteles Választási- és Civilmenethez történő csatlakozásra az államjogi diktatúra és háborús készülődés ellen, melynek a 106 választókerületben lévő állandó útvonalát megbeszéljük és a szervezőit kijelöljük.

3. Devizahiteles érdekérvényesítési ügyek átbeszélése:
3.1. Népszavazási kezdeményezés elutasítása.
3.2. Kúria és a bíróságok devizahiteles joggyakorlata.
3.3. Államper fejleményei.
3.4. MNB+BANk elleni adatvédelmi eljárás fejleményei.
3.5. C-312/14 uniós előzetes döntéshozatali ítélet és konzekvenciái.
3.6. Pénzmosás elleni nemzetközi szervezetekhez intézett vizsgálati kérelem fejleményei.

Üdvözlettel:

dr. Kriston István, a társaság törvényes képviselője – Hegedűs Irén, a társaság ügyvivője